Proč Maroko

Proč Maroko

Ahoj, jmenuji se Klára a jako každý správná fanynka filmu Sexu ve městě jsem si zamilovala druhou část, kdy cestovali do Abu Dhabi, ale prozradím Vám možná novinku, celý film se natáčel v Maroku. Ve filmu jsem poprvé viděla barevné trhy plné dokonalých věcí, začala jsem vyhledávat na internetu, dívat se na dokumenty o Maroku a o pár let později mi osud do cesty přivedl Adila. :-)

Adil česky zvládá základní fráze, ale i tak naši zemi miluje, především Brno a jeho vysněné jsou Karlovy Vary. Adil podniká v turismu, marockým turistům ukazuje krásy střední Evropy - mimo jiné taky Prahu a Brno. 

Brzy jsem přišla s nápadem dovážet marocké výrobky do ČR, Adil jako správný parťák tento nápad podpořil a už následovalo několik cest do Maroka, kde jsme pomocí celé Adilovi rodiny hledali konkrétní výrobce, aby se penízky dostali od nás přímo jim a ne obchodníkům/překupníkům.

Mojí vizí je dostat tento přírodní boho styl do českých gastro zařízení, zahrádek, teras a samozřejmě i do Vašich domovů. 

Děkujeme za každý zakoupený produkt, za podporu a pokud byste se rádi dozvěděli víc o tom jak jsou produkty vyráběny a jak vypadá Maroko, sledujte nás na sociálních sítích, anebo ještě líp, pojeďte do Maroka s námi. :-)

Zpět na blog

Napište komentář

Upozorňujeme, že komentáře musí být před zveřejněním schváleny.